ннннннннннннн

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
Ochtend           : inloop van         8.30 uur Ц   8.45 uur
                          lestijd van         8.45 uur Ц 12.15 uur
Middag             : inloop van       13.00 uur Ц 13.15 uur
                          lestijd van       13.15 uur Ц 15.00 uur

woensdag:
inloop van         8.30 uur Ц   8.45 uur
lestijd van         8.45 uur Ц 12.45 uur

Het inloopkwartier 's ochtends is bedoeld voor het ontvangen van de kinderen, en zelf heeft u meer tijd om de kinderen weg te brengen, zeker als u meerdere kinderen op school hebt. Tijdens het inloopkwartier kunt u ook even met uw kind mee de klas in om bijvoorbeeld het werk van uw kind te bekijken of kort iets te melden aan de leerkracht. 's Middags mogen de kinderen vanaf 13.00 uur naar binnen, het inloopkwartier is nu alleen voor de kinderen. Het is dan de bedoeling dat u uw kind bij de ingang van het lokaal afzet.
Hierdoor draagt u ook bij aan het zelfstandig worden van uw kind. Het inloopkwartier is niet bedoeld voor gesprekken met de leerkracht, daarvoor kunt u altijd een afspraak maken.

.