Korein Hettenheuvel BSO en peuterwerk

Hettenheuvel.

Eindhoven - Woensel-Noord

Op onze locatie kun je terecht voor peuterwerk en buitenschoolse opvang. Zowel voor als na school (vso en bso). Wij werken nauw samen met Salto basisschool de Ontmoeting in spil Hettenheuvel. Samen zorgen we dat jouw kind op een fijne manier kan opgroeien. Dit doen we onder andere door warme overdrachten en gezamenlijke activiteiten, zo weten we altijd wat er bij jouw kind speelt.

 

Peuterwerk.
Kinderen vanaf 2 jaar en 3 maanden kunnen meedoen aan peuterwerk. We stimuleren de ontwikkeling van jouw kind speels en gericht. Bijzonder is onze begeleiding volgens de VE-methode startblokken en we volgen de ontwikkeling van jouw kind met het observatie programma “KIJK”.

Buitenschoolse opvang voor en na school.
Op de bso bieden we voor- en naschoolse opvang. Jouw kind kan de dag rustig opstarten en na school lekker bijkomen van de dag. Even stoom afblazen of juist even rustig zitten en huiswerk maken? Het kan allemaal. Het initiatief van jouw kind is hierin leidend.

Leeftijdsgroepen bso.
Bovendien bieden we onze naschoolse opvang aan in twee leeftijdsgroepen, 4-7 jaar en 7-12 jaar, en hebben wij een creatieve hoek. Zo kunnen we optimaal inspelen op de behoefte en ontwikkeling in een leeftijdsfase. Het Henri Dunantpark en speelpark de Splinter liggen om de hoek! 

 

Ons adres

Hettenheuvellaan 2A
5628 DP Eindhoven

Kruimels (peuterwerk): 06 - 23 82 01 42
Bikkels (bso): 06 - 23 82 01 42
Kanjers (bso): 06 - 21 35 97 56
hettenheuvel@korein.nl
Korein | Hettenheuvel Eindhoven